mandag den 27. august 2012

Lækkerier - Mad tid ;)


Jordbærshake med lakrids



Ingredienser 8 modne jordbær
4 dl skyr
1 dl friskpresset appelsinsaft
½ tsk rå lakridspulver, f.eks. fra Johan Bülow
Fremgangsmåde Blend jordbærrene med skyr, appelsinsaft og lakrids.
Smag til og servér pyntet med lidt lakrids.

Hindbærmousse

Ingredienser
3 blade husblas
250 g hindbær
100 g flormelis
1 spsk citronsaft
2½ dl piskefløde
Evt. hindbær og citronmelisse til pynt

Fremgangsmåde 
Udblød husblasen i koldt vand.
Mos hindbærrene med flormelis, evt. i blenderen.
Smelt husblassen med det vand, der hænger ved, samt citronsaften og afkøl.
Pisk fløden og vend hindbærblandingen i.
Vend den afkølede husblas i og hæld moussen i en skål eller portionsglas. Stil i køleskabet i mindst 2 timer og servér evt. pyntet med hindbær og citronmelisse. Du kan også dekorere cupcakes eller lagkager, med den lækre hindbærmousse ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar