Jordbærshake med lakrids
Ingredienser 8 modne jordbær
4 dl skyr
1 dl friskpresset appelsinsaft
½ tsk rå lakridspulver, f.eks. fra Johan Bülow
4 dl skyr
1 dl friskpresset appelsinsaft
½ tsk rå lakridspulver, f.eks. fra Johan Bülow
Fremgangsmåde Blend jordbærrene med skyr, appelsinsaft og lakrids.
Smag til og servér pyntet med lidt lakrids.
Smag til og servér pyntet med lidt lakrids.
Hindbærmousse
Ingredienser
3 blade husblas
250 g hindbær
100 g flormelis
1 spsk citronsaft
2½ dl piskefløde
Evt. hindbær og citronmelisse til pynt
3 blade husblas
250 g hindbær
100 g flormelis
1 spsk citronsaft
2½ dl piskefløde
Evt. hindbær og citronmelisse til pynt
Fremgangsmåde
Udblød husblasen i koldt vand.
Mos hindbærrene med flormelis, evt. i blenderen.
Smelt husblassen med det vand, der hænger ved, samt citronsaften og afkøl.
Pisk fløden og vend hindbærblandingen i.
Vend den afkølede husblas i og hæld moussen i en skål eller portionsglas. Stil i køleskabet i mindst 2 timer og servér evt. pyntet med hindbær og citronmelisse. Du kan også dekorere cupcakes eller lagkager, med den lækre hindbærmousse ;)
Mos hindbærrene med flormelis, evt. i blenderen.
Smelt husblassen med det vand, der hænger ved, samt citronsaften og afkøl.
Pisk fløden og vend hindbærblandingen i.
Vend den afkølede husblas i og hæld moussen i en skål eller portionsglas. Stil i køleskabet i mindst 2 timer og servér evt. pyntet med hindbær og citronmelisse. Du kan også dekorere cupcakes eller lagkager, med den lækre hindbærmousse ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar