Daddelguf og havregrynskugler
Daddelguf
20 stk.
250 g udstenede
økologiske dadler
40 g mørk kakao
20 g flormelis
1 spsk. vaniljesukker
Lidt flormelis til at justere med
Blend dadler med kakao og vaniljesukker på foodprocessor og juster konsistensen med lidt vaniljesukker til det er fast og klistret.
Tril valnøddestore kugler og rul dem evt. også i kakao til sidst, så de ikke klistrer sammen. Opbevares køligt og tørt og spises som sundere og lækrere konfektkugle. Kuglerne kan også trilles i smeltet chokolade, som et lidt "usundere" alternativ.
Havregrynskugler
30 stk.
60 g kokosolie ***
1½ dl grovvalsede økologisk havregryn
½ dl kokosmel
Ca. ½ dl økologisk flormelis
1½ spsk. kakao
1 spsk. vaniljesukker
2 spsk. stærk espressokaffe
Kokosmel til at trille dem i
Alle ingredienser blandes grundigt sammen, trilles til kugler og trilles i kokosmel. Stilles køligt.
*** Brug "DINSUNDHED - Livets Olie - Kokosolie"
Den er sundere og renere end de andre typer kokosolie.
Ekstra jomfru Kokosolie er presset af det hvide kød af økologisk dyrkede kokosnødder. Det hvide kød er skånsomt mekanisk presset, så alle naturlige næringsstoffer og biologisk aktive stoffer bevares i kokosolien. Ekstra Jomfru Kokosolie er koldpresset, 100% økologisk, uden brug af kemikalier og raffineringsprocesser.
Ekstra jomfru kokosolie består af de korte og mellemlange fedtsyrer, i deres mættede form 92%, enkeltumættet fedtsyrer 6% og flerumættet fedtsyrer 2%. Dette giver ekstra jomfru kokosolie en unik holdbarhed, helt op til 2 år, uden køl og uden direkte sollys. Olien er flydende ved ca. 26 grader C og under 24 grader C fast/cremet.
Kan købes på nettet eller hos følgende helsekostforretninger: http://www.dinsundhed.net/PRINT%20PAGES/Helsekostbutikker.pdf
Kan købes på nettet eller hos følgende helsekostforretninger: http://www.dinsundhed.net/PRINT%20PAGES/Helsekostbutikker.pdf
Ingen kommentarer:
Send en kommentar