torsdag den 3. november 2011

Champagnemojito til 2 personer
1 tsk lys rørsukker
2 cl lys eller mørk rom
Saften fra 1 friskpresset lime
12-14 friske mynteblade pr. glas
Fyld op med en halvtør champagne

Kom 1 tsk sukker i hvert champagneglas sammen med 2 cl spiritus og saften  fra 1 friskpresset lime. Tilsæt de friske myntebladene og rør godt rundt med en lang ske og mas myntebladene lidt. Lad det trække ½ times tid, til sukkeret er opløst, og mynten begynder at afgive smag.
Afkøl evt. blandningen med en enkelt isterning 3-4 minutter før servering. Glasset toppes med champagne når velkomsdrinken skal serveres.



Denne opskrift er let og hurtigt og kan sagtens gøres klar umiddelbart før gæsternes ankomst til fest stedet. Hvis man vil spare lidt på alkoholprocenterne, kan champagnen evt. skiftes ud med danskvand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar