- Ovnstegt okseculotte med pandestegte champignoner.
- Tomat med olie og basilikum
- Ristet brød- Friske Økologiske hindbær og brombær
- Jomfru Hummerhaler med Aïoli dressing og sød Chilisauce.
Opskrift på Aïoli dressingen:5-6 Personer
1 Skive Afskorpet sandwichbrød
3 Pastauriserede Æggeblommer
1 Spsk. Vineddike
1 Fed Hvidløg
2½ dl. Mild Olienolie
Salt og Peber
Citronsaft
Læg brødet i blød i koldt vand. Tag brødet op og klem vandet af det. Kom brødet i en blender sammen med æggeblommer, eddike og hvidløg - og kør i ca. 1 min., til massen er ensartet.
Tilsæt olivenolien dråbevis i starten, til det hele er brugt.
Smagt til med salt, peber og citronsaft.
Aïolien er god til - Skaldyr, Fisk og Kylling !
Velbekomme...
Adios Amigos - Soph! is out ...
1 Skive Afskorpet sandwichbrød
3 Pastauriserede Æggeblommer
1 Spsk. Vineddike
1 Fed Hvidløg
2½ dl. Mild Olienolie
Salt og Peber
Citronsaft
Læg brødet i blød i koldt vand. Tag brødet op og klem vandet af det. Kom brødet i en blender sammen med æggeblommer, eddike og hvidløg - og kør i ca. 1 min., til massen er ensartet.
Tilsæt olivenolien dråbevis i starten, til det hele er brugt.
Smagt til med salt, peber og citronsaft.
Aïolien er god til - Skaldyr, Fisk og Kylling !
Velbekomme...
Adios Amigos - Soph! is out ...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar